FACEBOOK

Най-важна е отговорността за бъдещето: Радан

„Тежкият неуспех на Демократична България (ДБ) изисква не просто неизбежното поемане на отговорност за миналото, а и нещо много по-трудно - поемане на отговорност за бъдещето”, насписа във Фейсбук евродепутатът Радан Кънев.

„За близките дни и седмици, в които трябва да се излъчи управление, годно да пресрещне здравната и политическа криза. Всяко политическо действие днес трябва да гарантира съхраняването на ДБ и адекватното и единно участие в преговори в рамките на 47 НС”, подчерта той.

„Дали имам отговор какви политически действия са нужни? За себе си – да, и за близкото, и за по-далечното бъдеще. Но отговорите трябва да бъдат общи, колективни. И разговорът трябва да бъде спокоен, макар и болезнен, без Фейсбук анализи и обвинения. В партийните ръководства, в разширените органи, но и в цялата коалиция. Той трябва да започне незабавно, преди преговорите с други политически сили. И да включва въпроса как ние, като ръководства в оставка, имаме мандата и авторитета да проведем преговорите”, заключи Кънев.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени