FACEBOOK

НАП мълчи колко милиона опрости на Артекс

Въпреки упорито задаваните от 19 минути въпроси НАП отказва да отговори колко милиона данъци са опростени или не са събрани от фирмите на архитектите Мирянови – вече в медиите започнаха да излизат стряскащи числа като 20 – 2 и половина пъти повече пари от опростените по давност на мюфтийството. Тези фирми са условно познати като Артекс. Защото започналата ревизия ще покаже няколко удивителни неща.

Например: защо са откривани толкова много дружества – едва ли не за всяка кооперация?
Свързан с това е и друг тревожен въпрос: странно е как са продавани цели кооперации от дружества, които не са регистрирани по ДДС например, като прагът там е 50 000 лв. – пъти по-малко от цената на 1 апартамент, даже продаван на невероятните цени за Цветанов, Цецка и дамата от Висшия съдебен съвет, която не сметна нужно да подаде оставка?
19 минути има още много информация по темата, от която на един действащ контролен орган като НАП и Прокуратурата, също и БАНКОВИЯ НАДЗОР НА БНБ, биха му се „изправили косите”!!!

Мълчанието на НАП обаче означава, че тази власт няма намерение да направи нищо реално по казуса, още по-малко да събира народните пари. Данъчните размахват бухалки над онези, които още имат илюзията, че в България има реална свобода на словото – от 2,5г. в 19 минути на гърба си усещаме болезнено това!


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени