FACEBOOK

Машина за стикери, финансирана с европари в подопечна на Кънев европрограма

Петър Кънев е председател на икономическата комисия на парламента – пост, който управляващите не пожелаха да дадат на своята лидерка за София – област Николина Ангелкова, водеща и листата там за новите избори, въпреки нейното огромно желание след падането от министерското кресло. За да го запазят за социалиста.

На комисията на Кънев е подконтролно Министерството на икономиката. Неговата европейска програма е Иновации и конкурентноспособност. Тя пък е финансирала с проект BG16RFOP002-3.002-0083 на стойност 2 245 318.00 лв полиграфическа група Демакс, управлявана от сина на червения депутат. Това се вижда на страницата на печатницата в интернет. Интересно е компетентните органи да проверят сделката за „Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация 9-цветна УВ флексопечатна машина“. Иначе казано – машина за стикери!

Друг интересен конфликт на интереси е, че ресорна на икономическата комисия на парламента е Комисията за финансов надзор, която администрира дейността на застрахователите. Техните стикери – незаконни и ненужни, за гражданска отговорност се печатат отново в Демакс на семейството на шефа Кънев.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени