FACEBOOK

Манолова заведе добитък на бензиностанция и призова: Хората не са овце (ВИДЕО)

"Хората не са овце! Спрете спекулата на горивата! Цените на бензина и дизела с 1 лев надолу!", призова Мая Манолова с пряко включване в социалните мрежи.

От "Изправи се.БГ" решиха да шокират столичани като изградиха импровизирана кошара, в която в петък бяха стоварени овце от Радомирско.

За място на колоритната проявата бе избрана бензиностанция на кръстовището на булевардите "Тодор Александров" и "Константин Величков".

Събитието е част от инициативата "Антиспекула" на "Изправи се.БГ".

"По отношение на цените на бензина и дизела, управляващите взеха народа за стадо, които не се информират, не четат и не разбират, че цените на бензина и дизела са спекулативно завишени с левче, спекулативно завишени. Управляващите решиха, че хората могат да бъдат баламосвани, могат да бъдат ограбвани като тези животинки. Дали сме им да се хранят, те са затворени, нахранени и да си мълчат. Мълчанието на агнетата си представяше, че е народа с високите цени на бензина и дизела. Докато хората си мълчат, управляващите да си крадат. Само че тази измама с тези спекулативно надути цени, е разкрита. От "Изправи се.БГ" обясняваме, че наистина по левче се печели на всеки литър бензин и дизел и то левче се разпределя някъде", казва Манолова.

По думите й парите се разпределят във фирмата, която преработва в рафинерията на "Лукойл Нефтохим" руския петрол и същата фирма го продава на бензиностанциите на завишени цени. 

"Тия овчици тук разбраха и другата измама с 25 ст. , защото бензиностанциите, които предоставят тази отстъпка на гражданите, продават с 25 стотинки по-скъпо", казва Манолова. 

"Четворната коалиция почерпи големите вериги бензиностанции с два пъти по 150 млн. лв.", твърди Мая Манолова. 

"Време е хора професионалисти, грамотни, хора с експертиза да поемат управлението на държавата. Стига експерименти", призова Мая Манолова, след което овцете бяха натоварени обратно в камиона, с който бяха докарани до бензиностанцията.

Виж видеото ТУК!


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени