FACEBOOK

Малката Лена и до тоалетната ходи с кмета

Червенокосата 26-годишна Никол Левакова е назначена за старши експерт в Столичната община.

Червенокосата 26-годишна Никол Левакова е назначена за старши експерт в Столичната община. Момичето без почти никакъв трудов стаж и житейски опит бе известна единствено с това, че се „влачи“ заедно с Кирил Петков и Асен Василев по публични събития. За награда тя бе удостоена със званието секретарка на „Продължаваме промяната“ в парламента през миналото Народно събрание, а сега вече е най-силната дама в екипа на Васил Терзиев, съобщи slava.bg

„За първи път срещнах Кирил Петков и Асен Василев през 2020 година на така наречените Харвардски курсове по икономика. Бях координатор към щаба на 25 МИР на изборите през ноември 2021 година. През януари станах сътрудник към народен представител“, пише настоящият старши експерт към Столичната община Никол Левакова в Linkedin, когато обявява, че е кандидат за народен представител от ПП. Вероятно става въпрос за същите „Харвардски курсове“, на които е присъствала и кандидат-депутатката от „Продължавме промяната“ Габриела Славова-Пеева, която преди дни уби и запали съпруга си.

Напористата Никол Левакова, назначена от Васил Терзиев за старши експерт, редовно демонстрира близостта си с Лена Бориславова, която в социалните мрежи нарича свой идол. Младата йога инструктурка не се свени да качва снимки с кмета на София Васил Терзиев в малка черна рокля и чаша вино. Според запознати „малката Лена“ досущ като Бориславова е уредила и приятеля си на работа в Столичната община. Двете имат общи снимки с Кирил Петков и Ицо Хазарта. „Role model and I” Изборът е ясен – така е кръстила общ кадър с Лена Бориславова младата Никол.

Според очевидци вече трети месец Левакова не излиза от кабинета на Васил Терзиев, като въпреки липсата на подходящо образование и опит се прави и на негов личен пиар. „По време на скандалното обсъждане на бюджета на София в Аулата на Софийския университет Никол влезе с кмета и въоръжената му охрана дори в мъжката тоалетна“, казват възмутени граждани. По думите им момичето седяло на първия ред пред охраната на Терзиев и не допускала никой, който не е от ПП-ДБ-СС да сяда на предните редове.

Още през 2022 година госпожица Левакова става популярна в социалните мрежи, след като обявява, че „Продължаваме промяната“ набират студенти от Американския колеж в София за доброволен труд в рамките на предизборната им кампания преди парламентарния вот на 2 октомври. Горещата оферта е била валидна само за членовете на Фейсбук-страницата на възпитаниците на колежа. Това разкри юристът Даниел Божилов.

„Страхотната възможност“ включва задължения – пътуване с автобуса на промяната с Асен и Кирил, обикаляне на страната, срещи с граждани и раздаване на рекламни материали. Младите и ентусиазирани кандидати“ ще получат в замяна покриване на транспорт, храна и нощувки, както и безценни контакти в ядрото на Продължаваме промяната, пише в обява Никол Левакова.

„Само да отбележа – оферта доброволен и безплатен труд срещу безценни контакти във всяка нормална държава се нарича корупция и търговия с влияние“, отбелязва през 2022 година Божилов.

В социалните мрежи младата надежда на „Промяната“ не се свени да се показва по бански, в йога пози с краката нагоре и да описва страстта си към алкохола.

„Бъди вечно пиян – това е истината…“, пише върху профилна снимка на непълнолетната Никол през 2015 година.

„Десетина милиона евро биха ми дошли добре“, казва настоящият старши експерт на фона на видео, в което се върти в кръг.

Никол Левакова е описала и емоцията от включването си в София прайд през 2017 година, заедно със своята половинка. По това време е отбелязала и стаж в Президентството в мандата на Румен Радев. Преди да стане старши експерт в Столичната община и кандидат за депутат от „Продължаваме промяната“, младото момиче има стажове и в Българското председателство на Съвета на ЕС, което бе ръководено от Лиляна Павлова от ГЕРБ. Тогава е била едва на 19.

„Узото се лее и всичко си идва на мястото“ – пише родената през 1997 година Никол Левакова под своя снимка по бански.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени