FACEBOOK

МФ е блокирало парите на Руското посолство: Т. Йорданов

Тошко Йорданов от Има такъв народ заяви, че Министерство на финансите е блокирало парите на Руското посолство у нас. Той добави, че това ще донесе загуби и на български фирми, които работят на руския пазар.


"Министерството на финансите е спряло парите на руското посолство, които са си техни. Блокирали са ги тук, в България. Само че да ви кажа, има и български пари в Русия на наши дипломати, които руснаците също могат да блокират. Това минава всякакви граници на, как да кажа, глупостта, защото това няма връзка с това, че ние сме враждебни държави. Ние нямаме скъсани дипломатически отношения още. И те лъжат и си измиват ръцете през Външно. Факт е!


Във Външно се прилага съвсем друг механизъм за руснаците. Разбрахме, че е еднолично нареждане на Кирил Петков към шефа на ДАНС. Той продължава да лъже. От трибуната лъга, че са взимали решение на 9-ти юни въз основа на доклади на ДАНС, а не е имало нито един доклад на ДАНС на 9-ти юни. Те не са очаквали такова нещо. Така че, прекрасна госпожице, тези от ПП ви лъжат грозно".


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени