FACEBOOK

К. Добрев не е прецедент, съдът върна и Паргов в НС на БСП: Доказана лъжа на Корнелия

Корнелия Нинова, която се опита да се представи за жертва на прокуратурата и на цялата магистратура излъга, че връщането на Кирил Добрев като член на БСП от съда е прецедент.

Първо, той не е единствен, за да бъде прецедент – съдът върна без право на обжалване също така изключения от председателката Калоян Паргов. При това възстанови и двамата не само като членове на партията, но и като членове на Националния съвет на БСП. Което автоматично прави възпирането им да присъстват на негово заседание, наложено от Нинова, абсолютно незаконно. И съвсем логично и обосновано юристката е привикана да дава обяснения.

Отново, за да не срами повече ЮФ на СУ е добре Нинова да научи, ако не знае, че призовките на държавното обвинение не подлежат на коментар, а само на изпълнение.

За Нинова се превръща в традиция да гази правни норми: тя на два пъти задържа мандата за съставяне на правителство по-дълго от установения с решение на Конституционния съд срок. Зазесаг, вероятно заради магистратски чадър, това й се разминава без последствия.

Радостина Тонева


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени