FACEBOOK

Короната ще расте през октомври с пик около 12 ноември, пада след средата на декември: Сюзан Милър

Много по-точно от всички професори по имунология още на 2 май 2020 г. Сюзан Милър написа, а 19’ единствен в България публикува: „В следващите месеци до края на септември ще помислим, че коронавирусът е свършен и си е отишъл, но това може да се окаже грешка.

Плутон, Юпитер и Сатурн си връщат силата в края на септември – началото на октомври, което може да върне вируса. Затова е важно да спазваме социална дистанция, да носи маски на закрито.

Най-късно в средата на декември ще имаме добрите новини, които чакаме от учените”.
На 4 октомври тя сподели: „ През октомври коронавирусът ще расте, но пикът ще бъде около 12 ноември и кривата няма да има видим спад до средата на декември 2020 г.

Ваксина може да има готова до Коледа, но е по-вероятно да стартира работа на 12 януари, което не означава, че ще сме „излезли от горите”. Медицинската общност има нужда от време да разпространи медикамента и то не само във вашата, но и в бедните страни. Няма да се освободим, докато не стигне навсякъде и около 70% от населението няма антитела, за да бъде поставен вирусът под контрол.

Между другото, Испанският грип от 1918 г. още е с нас – провете го, ако искате, в Гугъл. Ние обаче го наричаме сезонен грип сега и той мутира всяка година. За щастие, учените не смятат, че коронавирусът е толкова променлив, без да са напълно сигурни. Ако са прави, ще ни бъде много по-лесен прогресът по отношение на лечението.

Нещата без друго са много напрегнати астрологично, така че нямате нужда и от пандемични затруднения. Втората вълна дойде през октомври, чиято звездна карта е толкова пълна с предизвикателства, каквато не съм виждала за цялата си практика от няколко десетилетия. Ще се засилва през ноември”.

Но след 21 декември ще си поотдъхнем, категорични са българските топастролози Мира Кунева и Силва Дончева. Според Кунева от януари до март ще настъпят сериозни промени с пандемията в положителна посока.
Какво казват учените?




Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени