FACEBOOK

Коледната елха ще грейне на ново място в четвъртък

Кметът на столицата Йорданка Фандъкова ще запали светлините на коледната елха на София в четвъртък на 1 декември точно в 19:00 часа.
За разлика от миналата година, когато дръвчето бе разположено пред хотел Рила, тази година то ще бъде в парка на Националния дворец на културата.
В четвъртък празничната програма ще започне в 17.00 ч. В нея ще участват Бенд към катедра Поп и джаз изкуство на Националната музикална академия Проф. Панчо Владигеров, вокална група от Столичния център за работа с деца Бели Брези, солисти от Арт център Стринджендо, вокална група Чудните калинки и много други.
На сцената пред елхата на София ще бъдат връчени наградите от миналогодишното издание на кампанията за външна празнична украса Да украсим София за Коледа. Кампанията е традиционна за Столичната община и тази година ще продължи от 1 до 28 декември. За да участвате в конкурса, трябва да изпратите снимки с украса на сграда, балкон, двор и междублоково пространство на имейл адрес: ukrasi_sofia@mail.bg.
Те ще бъдат публикувани на страницата във Facebook Да украсим София за Коледа, а събралите най-много харесвания ще получат награди.

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени