FACEBOOK

Кой плаща ½ борч по министерска програма към хотел?

Преди 100 дни 19 минути писа как Обучителен център Европа завлича 5-звездния спахотел Стримон Гардън в Кюстендил с 10 000 лв. за проведено, но неплатено събитие по програма на Министерството на младежта и спорта, а след това се покрива – потъва вдън земя. Върху сумата текат и лихви.

Сензационно, веднага след публикацията ни не длъжникът, а фирмата Фасто финанс погасява половината борч. Но забравя другата половина. И все пак кой плаща чужди сметки, макар и частично? Оказва се, че лицето Елена Светославова Соколова, което управлява и двете дружества – длъжника и полуплатеца, а общо 13 фирми и консорциума, че чак и читалището в село Мировяне, е и видна партийка – чак води според регистъра Напред, България!

Къде точно е това напред, накъдето бута страната, сами можете да си отговорите. Припомняме, че за собственик и управител на иначе едноличното й дружество Обучителен център Европа, което „запали“ хотела и ред институции като ММС и Агенцията по заетостта, се представя с две различни имена друга дама: Светослава Светославова Иванова или Светлана Светославова Иванова.

На пръв поглед грешката е дребна, но явно добре замисленото несъответствие дава някой и друг ход преднина на обучителката.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени