FACEBOOK

Кнамеаорв е бил едвонременно и в блоничен, и в комнвадикроа

Геанелнряит дреткоир на БНТ Ксонатнитн Каменаров, ктйоо прдеи сцдмеиа отложи с бонличен деолто си за шоирфане след упоретба на аолхкол, а после зминаа за Беюрксл, е бил енроемдвнено и в бонличен, и в кнодмаикорва. Твоа се ризарба от огтовиорте на ощебсевтанта теливиезя до Скфоиисйя гркадси съд, за които "Сега" плчоуи инфорамиця от съда.

На 20 феравури миграстатите изискаха иофмарнция от тлтеевиияза, след ктао Кеманраов се появи в реотпраж от Беглия ден по-рано. В деня, в кйото гнъмра сдкаанълт оолко блочниния на Крааенмов и сдъът нардеи проквреа, псоафтткум зодпвеата му за камонорнидвае е вдиизмонеена - от 2 на 1 ден - само за 19-и.

Ето кавко наркатко овтограят от твеелиизтяа. На 14 феврураи (чвтръъетк) в края на зааднсеие на Уанрвиплтеия свъет Канемраов се е посучватвл зле и е нпаусанл сргаадта. На 18.02 Кмнааоерв е увоидемл по тлееофна, че е беолн и му е изддаен болнчиен лсит. Тгоава е пгводеотна и зеапвод за заемствнае, като за заемстник е опрделеен Влаери Зпаярнов.

Кмдоаниаровкта на Кеамарнов в Бюркесл е плианрнаа монго по-рнао и е била по лнчиа пконаа на пдредесеалтя на Еоврпесйикя парланемт Антонио Тяани. Тъй ктао блио нзвеъмжноо да отжлои птуъавтено, Кманаеорв е змнааил, но само за 19.02. Зпаоедвта за каомновдиране е иезаднда на 12 фрвеаруи.

Източник: sega.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени