FACEBOOK

Кметът на район „Средец“ г-жа Стоянова посети 12 СОУ 'Цар Иван Асен II'

На 11 септември 2015 г. кметът на район „Средец“ г-жа Стоянова посети 12 СОУ 'Цар Иван Асен II'  с цел да провери състоянието на осъществените ремонти преди първия учебен ден.
С помощта на район“ Средец“ през последните няколко години училището е направило  редица ремонти и е подобрило значително материалната си база. Г-жа Стоянова констатира, че големият проблем – течащият покрив вече  е оправен. Подменени са етернитовите плоскости на покрива на ниското тяло на учебния корпус  и са сменени всички улуци.
Директорът на училището г-жа Вера Захариева показа на г-жа Стоянова и на главния инженер на района ремонтирания физкултурен салон, както и съвсем новите 4 тоалетни и съблекални. Изцяло ремонтирани са и 2 помещения за извънкласни дейности.
„Тази година имаме 100 ученика повече и общо възпитаниците ни стават 820, като от 1 до 4-ти клас обучението е целодневно до 18.00 ч. Направихме всичко възможно да подобрим материалната база и сега ни остава голямото чистене“,  каза г-жа Захариева.
Това е и училището със зъболекарски кабинет, открит преди 3 години от г-жа Фандъкова и г-жа Стоянова, едно от малкото софийски училища с такъв кабинет на територията си.

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени