FACEBOOK

Кметът на Средец цака инвалидите

Кметът на Средец Мария Ачкова си позволява да цака инвалидите. Това е единственият район на територията на Столичната община, където все още не е тръгнала услугата за личен асистент. Навсякъде в София програмата започна още през април.

Освен това Ачкова върна всички незаконни обекти, премахнати от предишния кмет – Виргиния Стоянова. Един от многото примери за това е грозната будка за вестници на площад Гарибалди (на снимката). Освен че разрешава връщането на неугледните и не на последно място незаконни лафки и павилиончета, тя узаконява появата и на нови.

Безумията в управлението на Ачкова не стигат дотук. Всеки може да види в какво се е превърнал пешеходният булевард Витоша. „Прилича на аквариум”, оплакват се софиянци. Почти всяко заведение там има разрешително за обособяването на нещо като остъклен "балкон".
Интересното е, че Мария Ачкова е издигната от ДСБ. Точно те при всеки удобен случай се бият в гърдите колко са открити и некорумпирани. Ако това е така, защо ли не виждат какво се случва в редиците им?

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени