FACEBOOK

Киров избор и основател на ПП е и депутатът, осеменил убийцата, отстранен от НС от Ник Събев - Еконтий

Не само убийцата кандидат-депутатка от ПП, но и бащата на нейното дете, който е народен представител от Промяната в 47-ия парламент на България, са личен избор на Кирил Петков.

Не само убийцата кандидат-депутатка от ПП, но и бащата на нейното дете, който е народен представител от Промяната в 47-ия парламент на България, са личен избор на Кирил Петков. Както самият Велико Минков разказва, когато Кирил и Асен престават да бъдат министри, веднага събират своите 50 последователи от т.нар. Харвардски курсове и ги рекрутират за основатели на новата си партия ПП:

"Има спекулации как се е зародила ПП и истината беше, че когато Кирил и Асен спряха да бъдат служебни министри, ни събраха на следващия ден студентите, които им бяхме на Харвардските курсове и ни казаха, че искат да участват на следващите избори и така започна всичко. От тези студенти поне 5-ина се включихме активно в организацията и кампанията". Напомняме, че убийцата Габриела също е част от курсистите, там явно се и запознава с бъдещия баща на детето си.

Кирил Петков праща Минков в Русенската листа на ПП на избираемото второ място, като свидетели ски припомнят колко близки са двамата, особено пък по думите на Велико. Когато срещу него се изправя лично третият човек в зората на ПП - Ник Събев, по-известен в медиите с шеговитото Еконтий, даже нему се удава трудно да отстрани младежа от парламента и да влязат близки до бизнесмена хора, най-вече вярната му юристка Рена Стефанова.

Същата се прочу като още в първите си депутатски дни блъсна с джипа си жена на пешеходна пътека, но побърза спешно да сключи сделка с Гешев, за да отърве присъдата, която й се полагаше. В същото време тя беше голям морален съдник, особено по линия върховенството на правото.

Радостина Тонева


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени