FACEBOOK

Как Нинова изключва членове на партията, след като е в оставка: Жаблянов

Не може председателят на БСП, който доведе партията до три катастрофи, да започне чистка вътре в нея. Как Нинова изключва членове на партията, след като е в оставка? Този въпрос отправи Валери Жаблянов, бивш член на БСП, в ефира на Нова тв.

Според него изключването на Кирил Добрев от партията е поредния акт, в който левицата демонстрира своята недемократичност пред българското общество.

Очаква се днес Националният съвет на БСП да реши дали да изключи от партията Кирил Добрев. Иинформацията за обсъжданото изключване дойде от самия Добрев, който написа преди ден в страницата си във Фейсбук: "Изключването от партията е последното убежище на страха. Днес дойде и моят ред - анонимно, на подпис, с измислени мотиви, без да бъде изслушан".

От думите му стана ясно, че като четвърто поколение социалист, никой не може да извади членството от сърцето му и остава "лоялен на своята единствена партия".

"Много известни политици от БСП бяха дистанцирани от ръководството на партията. Това беше направено под предлог, че се провежда реформа в партията. Тя приключи със загубени 700 00 гласа на изборите. Така няма как да се покачи общественото доверие", каза още Жаблянов.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени