FACEBOOK

Изгоряха 10 коли за над 1 млн.лв. на Баневи

Гараж на семейство Биневи беше запален миналата нощ в квартал Орландовци в столицата. При пожара са изгорели 10 коли на стойност над 1 млн. лв. По данни на полицията сред изпепелените коли са Майбах, Мерцедес, Порше и Ягуар, както и още няколко скъпи возила.
Инцидентът е станал около 2 часа след полунощ в понеделник, а огноброците гасили пламъците повече от час. Паркингът се намирал в бивш склад за играчки, който семейството превърнало в гараж на улица Първа българска армия.

По случая се води разследване. Предположенията на органите на реда са за умишлен палеж, но не изключват и версията за инцидент.
19’ припомня, че това не е първият, а вторият случай на палеж на собственост на Евгения и Николай Баневи. През лятото дома на семейството в Бояна беше запален, като изгоряха произведения на изкуството на стойност 1 млн. лв.

Николай Банев смята, че има пряка връзка между палежа и участието му в президентските избори. Той бе кандидат за държавен глава на последните избори, заедно със Сали Ибрям, като за тях гласуваха 4196 човека или 0,11% от гласовете.

Потърпевшият бизнесмен заяви пред bTV, че знае кои са поръчителите и извършителите и кой държи чадъра над тях, но не пожела да спомене имена, защото нямал конкретни доказателства. А дали не е по застрахователни причини?

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени