FACEBOOK

Иде година на сътресения

Утре е Игнажден – деня, по който се познава идната година. Тъй като този брой е последният за 2015 г. на 19 минути, решихме, както ни е традиция от 2008 г. насам, да надникваме в онова, което астрологията и нумерологията вещаят за близкото бъдеще.
2008 г., когато се роди 19’ беше първата, а 2016 г. е последната от 9-годишния цикъл. За България и за света той беше свързан с незапомнена финансова и икономическа криза, с хаос и революции. Ако се доверим на нумерологията, числото 9, под чийто знак ще бъде Новата година, е свързано с емоционални сътресения, със завършване на проекти, с духовни търсения. Според някои също – със слава и пари. По онова, което ни се случва в деветката, ще бъде зададен и част от тона на новия 9-годишен цикъл от 2017 до 2025 година. Затова внимавайте не само какво си пожелавате, но и какво правите през 2016 г., а също се гответе за изненади.

Февруари, април, юли, ноември ще бъдат трудни месеци на изпитания

Особено през тях , но и през цялата година нумерологията не препоръчва да се предприемат нови начинания, да се стартират проекти, да се започва каквото и да било – от бизнес до любов, а ако се прави – нека да бъде поне в малко по-благоприятните месеци като март, май, август, октомври и донякъде декември.

Астрологично погледнато, още във втория работен ден на 2016 г. – 5 януари, попадаме в един от 4-те за идната година периоди на Ретроградния Меркурий. Както изкушените знаят, това е време, през което не е желателно да преговаряте, да подписвате договори, да тръгвате на дълъг път, да разчитате на важни срещи и разговори от какъвто и да било аспект. И общо взето целият януари – чак до 26-и ще мине под знака на Ретрог(р)адния Меркурий. По ирония на съдбата, в самия край на 2016 г. ще я изпратим пак при обратното вървене на планетата на комуникациите, търговията и просперитета. После нека някой да каже, че Астрологията и нумерологията не си съвпадат!

Китайският хороскоп е малко по-благосклонен,

понеже ни дава малко по-голям шанс чрез Маймуната. Това не е най-прекрасното животно от зодиака – характеризира се с изненади, неспокоен нрав, номера и трикове. Все пак има и своите добри страни – когато се забавлява – се забавлява, знае как да обърне нещата в своя полза, върти останалите на малкия си пръст. Очаква се годината да бъде добра за родените през 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 г. Защо ли? Ами, защото самите те са маймуни! А също за Драконите – 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 г. например, които общо взето пасват навсякъде и във всичко.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени