FACEBOOK

Иво Христов: Манолова да определи отношението си към модела Борисов

Мая Манолова не трябва да съсредоточава изобличителния си патос срещу "модела Фандъкова", или "модела ГЕРБ", а срещу "модела Борисов", смята евродепутатът, предаде Гласове.

Аз съм в постоянна връзка с президента, смятах че не си струва да се прави обръщение към парламента, защото той удари институционалното дъно. Това заяви в предаването Тази сутрин по bTV евродепутатът от БСП Иво Христов. Той отбеляза обаче, че президентът е избрал да се спази институционалния подход. Не бе разбран, както се очакваше, посочи още Христов.

„Думите на президента винаги са безотпадни. Това е общ закон – улицата пренаписва правилата, той изтъква една обществена закономерност”, коментира Иво Христов думите на Румен Радев, че улицата ще помете статуквото.

„Държавата отдавна няма функциониращ парламент. Имаме самодържец. Местните изори са по-горещи. В България изборният процес е толкова опорочен, че поставям под въпрос всички резултати оттук нататък”, категоричен беше Иво Христов.

Шансовете на Мая Манолова да спечели изборите в София никак не са малки, каза още Иво Христов. По думите му в столицата има очакване за промяна.

„Тя обаче не трябва да съсредоточава изобличителния си патос срещу модела Фандъкова, или модела ГЕРБ. Има модел Борисов и тя трябва да определи отношението си към този модел”, посочи Иво Христов.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени