FACEBOOK

За ДСБ са 1/2 от гласовете на ППДБ: Дневник

Новите трима евродепутати от "Продължаваме промяната - Демократична България" се очаква да бъдат Никола Минчев, Радан Кънев и Христо Петров - Ицо Хазарта, пише инфо-органът на тези партии Дневник.

"Новите трима евродепутати от "Продължаваме промяната - Демократична България" се очаква да бъдат Никола Минчев, Радан Кънев и Христо Петров - Ицо Хазарта, пише инфо-органът на тези партии Дневник.

Резултатите не са окончателни, тъй като не всички протоколи от страната и чужбина са обработени. Към 12 часа в понеделник (10 юни) са обработени 77.28% от данните в Централната избирателна комисия.

По неофициална информация на "Дневник", половината от гласовете за коалицията на изборите за европейски парламент са за доскорошния евродепутат Радан Кънев (квота на ДСБ и на пето място в листата) и за бившия председател на парламента Никола Минчев (квота на "Продължаваме промяната").

С преференции листата пренарежда и Христо Петров, който се очаква да бъде третият представител на обединението в Европейския парламент. Той беше на шесто място в нея.

Според данните към понеделник на обяд "Да, България" остава без представител. Вторият в листата на обединението Стефан Тафров засега е на четвърто място, което не е достатъчно. Елисавета Белобрадова, която беше на последното 17-то място в листата, се изкачва до петото място, но гласовете също не й достигат."


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени