FACEBOOK

Защо ли не ми правят 2ри тест за К19: общински съветник

Общинският съветник в София Николай Николов, който е един от 4мата в БСП с първи позитивен корона-тест, се чуди защо не му правят втори. 19' писа, че само за дни имаме точно 100 обявени за заразени, които се доказаха като негативни при второто тестване. Но бройката им не се вади от НОЩ с цел сплашване. Ето какво каза Николай, правейки лицеви опори във видео:"Ден 3 откакто са ми казали, че съм с положителна проба на COVID - 19.

Както виждате нямам никакви оплаквания и симптоми и се чувствам прекрасно!

Притеснително обаче е, че днес трябваше от РЗИ да ми направят втори тест, който да потвърди първия, но това не се случи.
С мен обаче се свързаха:
Вчера представител на РЗИ, който ми даде да разпиша предписание, че при неспазване на домашната изолация могат да ме лишат 5 години от свобода и да платя глоба в размер на 50000лв.
Днес представител на 6то РПУ, който да ме провери дали съм вкъщи.

При тези обстоятелства съм длъжен за мое и ваше успокоение утре да се свържа с някоя частна клиника, която да дойде у нас и да ми направи тест, който да потвърди или отрече положителния тест на РЗИ.

Това е важно да се направи поради две причини:
Да се разбере колко достоверни са тестовете, които прави РЗИ, какво отклонение дават и продължаваш ли да бъдеш част от статистиката при фалшива проба?

По-притеснителното, ако втория тест потвърди, че съм носител на COVID-19...
Колко хора като мен има, които нямат никакви симптоми, но са носители на вируса и колко силно заразни са?

Пазете се и бъдете здрави!
П.П. Лицевите опори са 24, за 6-ти опит за заснемане на клип, толкоз"

ВИЖ ВИДЕО ТУК!


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени