FACEBOOK

Заселват курортите с „бежанци”

Правителството тайно е започнало ремонти на две стари поделения край Варна, съобщиха разтревожени граждани, цитирани от bultimes.com.

Първата сграда са намира само на 4 км. от веригата северни курорти, започваща от Св. Св. Константин и Елена и завършваща с перлата на целия ни туризъм – Албена.

Другото поделение пък е непосредствено до комплекс Камчия, който представлява огромен туристически обект с гора, плаж и рядко разположени хотели. Камчия е предпочитана дестинация за руски групи, заради очарованието на едноименната река, която се влива в морето.

Сега обаче правителството очевидно е решило да отрови региона с „бежански” лагери, около които неизбежно изригва огромна престъпност, хигиената се срива, а нормалните хора се изселват.

Това решение се взима след слабия летен сезон. Очевидно и през новия туристите ще изберат друго място за почивка, а не родните курорти.

И Созопол се оплака от нашествието на „бежанците” – мигранти плъзнали навсякъде, а граничарите ги гонели в гората. През почивните дни униформените получили информация за голяма група „бежанци”. Тръгнали по следите им, а не след дълго забелязали няколко млади мургави мъже с бради да бягат. Те тръгнали в посока Крушевец, където са арестувани от граничарите. Те са се самоопределили като афганистанци, но самоличността им не била установена.

„Тези мъже са много опасни. Никой не знае откъде идват и каква им е целта. Те дори не са „бежанци”, ако бяха, щяха да преминат границата със семействата си, а не сами”, разказват уплашени очевидци.

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени