FACEBOOK

Започваме от преизчисляване на пенсиите и от производството, рече Нинова

"Нека идем до всеки, който се страхува от управляващите и му дадем кураж", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. "Вълната от недоволство, която залива България ще сложи началото на края на режима Борисов. "Питат ни, ако управлявате - какво ще направите различно, откъде ще започнете?

Отговарям: Наясно сме колко много проблеми има в страната. Наясно сме, че не всичко може да се оправи веднага с магическа пръчка. Но знаем какво искаме да постигнем и как да стане", категорична бе тя. „За да има пари за силна социална политика, трябва икономика и производство. Много мерки ще помогнат, но спешните са две - първо, махане на политическия и бюрократичен рекет от малкия и средния бизнес.

Гарантирам ви, че ще имате условия за спокойна работа. И втората е максимално запушване на каналите, през които се краде национален ресурс", заяви тя. Трябва да помогнем на онези един милион и половина души, които живеят под прага на бедността. Това са пенсионерите и младите работещи семейства с деца.

"За пенсионерите - преизчисляване на всички пенсии. БСП е единствената партия, която го е правила. Ще го направим отново. За младите - еднократна помощ от 6000 лева за второ и трето дете на тези, които са работили и са си плащали осигуровките", каза тя.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени