FACEBOOK

Задържаха актьора Христо Шопов

Актьорът Христо Шопов е задържан, потвърдиха за БНТ от МВР.

Актьорът Христо Шопов е задържан, потвърдиха за БНТ от МВР. По първоначална информация е заплашил жена с оръжие след междусъседски скандал. Задържан е в 7-мо РПУ.

Според информация на БНТ са иззети три законни пистолета от Христо Шопов.

До задържането се е стигнало след като се е скарал със съседка. Той ѝ направил забележка за шум, тя го блъснала и той я избутал.

Христо Шопов твърди, че не е извадил оръжие, а съседка, че е. По случая работи и СДВР.

"В 1 ч. след полунощ в 7 РПУ-София е постъпил сигнал от 36-годишна гражданка за това, че е бил нанесен побой и ѝ е отправена заплаха за живота и здравето с огнестрелно оръжие. Изпратен е екип на 7 РПУ, който установява, че е възникнал междусъседски спор между гражданка на Люксембург и 60-годишния българин. На място е установено, че въпросният гражданин притежава 3 броя огнестрелни оръжия. Същите са предадени доброволно от него и същият към настоящия момент е задържан в поделение на МВР. На госпожата е извършен преглед в център за спешна медицинска помощ и е установено, че същата има охлузвания по ръката и хематом на долната устна. Образувано е досъдебно производство", заяви гл. комисар Димитър Кангалджиев.

Снимка: NOVA


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени