FACEBOOK

Евгени Крусев: Предвидили сме 39 млн. лв. за кърпене на дупките

Надявам се до неделя да успеем да обхванем основните трасета и пътищата на градския транспорт

Вече започна кърпенето на дупките след тежките зимни условия, предвидени за това са около 39 млн. лв. Това каза пред журналисти заместник-кметът на София с ресор транспорт и транспортни комуникации Евгени Крусев, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Ремонтът на дупките след зимния сезон започна, но заради последните снеговалежи работата беше временно замразена. Но имаме информация, че от днес следобед времето ще се оправи трайно, така че екипите вече работят по основните трасета, където има сериозни неравности в следствие на тежките зимни условия“, каза още Крусев и уточни, че общината постоянно получава сигнали за проблеми с нови дупки, отнася се сериозно към всеки един от тях и реагира по най-бързия начин според ситуацията.

„Около 39 млн. лв. е бюджетът, който ще бъде заделен за закърпване на дупки и ремонт на малки квартални улици и тротоарни настилки. Надявам се до неделя да успеем да обхванем основните трасета и пътищата на градския транспорт, а в момента се изготвят графиците кога ще започне ремонтът на по-малките квартални улици“, обясни зам.-кметът на София.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени