FACEBOOK

Евгени Крусев: Временно ще закрием няколко сини зони

Няма да има промяна в обществения транспорт около НДК

От днес на 19 януари започват промени в организацията на движението във връзка с откриването на Председателството. Ще бъдат закрити няколко зони за платено почасово паркиране. Ще има ограничение и по улиците около Народния театър "Славянска", "Иван Вазов", "Бенковски". Това каза за БНТ зам.-кметът по транспорт Евгени Крусев. Преминаването по улиците също ще бъде ограничено за по-кратко време.

Няма да има промяна в обществения транспорт около НДК. Запазва се изходите на движението около метростанцията, тролейбусната спирка в тунела и травмай 7. Единствено за определени периоди от време спирката под моста на влюбените на бул."Черни връх" ще бъде изместена преди кръстовището, но това ще е в определени часове.

Всички, които имат стикери за паркиране в центъра, ще могат да използват две подзони, за да не се усети затруднение. Център за градска мобилност ще информират лично всеки за промените. На 11 януари, когато е откриването на Председателството, в определени часове ще бъде ограничено преминаването по улиците около Народния театър "Иван Вазов".


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени