FACEBOOK

До 2-3 дни съм подготвил тежки решения, ще успокоим хората: Борисов

"До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения". Това заяви премиерът Бойко Борисов, който инспектира строителството на пътища в страната.

С него е зам.-регионалният министър Николай Нанков.

"Зелената сделка чука на вратата, новите проекти, които трябва да се направят, за да могат ефективно да се ползват евросредствата... Имаме COVID-19, имаме болниците, имаме общините, имаме най-голямата икономическа и финансова криза в света, толкова много решения... Тежките решения е важно, докато ги вземеш. Аз моите съм ги взел, въпросът е сега да си направя разчета. Взехме тежките решения и ето - през полето и гората, през баирите... Какво се случи (б.ред. - сочи магистралата). Така че това много ги нервира", добави Борисов.

Вчера премиерът заяви, "че и аз искам оставката на Радев…Всеки иска оставката на някой" в отговор на журналистически въпрос за исканата оставка на кабинета Борисов 3 от протестиращи. Ден по -рано премиерът пусна снимка с внуците във Фейсбук, а текстът към нея се прие като намек за оставка.

"Новата магистрала Европа - септември месец българите ще карат по нея", така премиерът Бойко Борисов коментира инспекцията по АМ "Европа".

"Само за месеци се построи новото трасе. Преди беше един паваж", каза още премиерът.

Премиерът коментира и записа на Христо Иванов за разговор с Маджо: "Гузната физиономия не можеш да си

оправдаеш", заяви Борисов.

Той заяви, че щом е видял клипа, го е препратил на Христо Иванов, не за друго, а да си види гузната физиономия. Нанков пък коментира, че от вчера Иванов си е сменил версията за скандалното видео няколко пъти.

"За разлика от тези, които вече събират CV-та ние имаме да решаваме много неща. Най-голямата финансова политическа криза в света. Но на мои политически колеги им се вижда лесно, като е лесно, да са го направили", заяви Борисов и допълни, че хора
споделят колко по-чисто е Черноморието и припомни, колко много пречиствателни станции са направили.

"Всичко това ще спре. "Да влезнем в парламента - сиреч да вземем депутатските заплати". Ама аз и тука съм им измислил нещо, което много ще им хареса, в кавички. "Да влезем в парламента да бъдем силна опозиция". Така с думи премиерът Бойко Борисов пресъздаде стремежите на някои от протестиращите.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени