FACEBOOK

Донорска програма за яйцеклетки за първи път в България

Медицински център по репродуктивно здраве New Life е единственият в България, който стартира донорска програма за яйцеклетки от чужбина. Подобна програмата стартира за първи път у нас и отговаря на всички изисквания на Министерството на здравеопазването и изпълнителната агенция по трансплантация. Тя дава възможност да се избере от базата данни донор, който да отговаря изцяло на конкретните изисквания. Съществува и опция да се разгледат детски снимки на донора, както и цвят на коса, очи, ръст, образование, кръвна група и други.

На 23 август/вторник/ от 17:30 часа клиника New Life организира Ден на отворени врати специално за двойки, нуждаещи се или интересуващи се от процедура с донорски яйцеклетки. Те ще имат възможност да получат пълна информация за програмата, както и да разчитат на безплатна консултация от светилото в сферата на репродуктивното здраве проф. Нери Лауфер и д-р Добринка Петрова.

Всички желаещи двойки могат да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат информация за възможностите за консултиране. Поради големият интерес и лимитираният брой часове за консултации е хубаво желаещите да си запазят час възможно най-скоро. Всички присъстващи двойки в Деня на отворените врати на тема „Донорска програма за яйцеклетки“ , които не успеят да се запишат за консултация при проф. Нери Лауфер ще получат безплатна консултация от специалист в клиника New Life.

Ето и Програмата на събитието: - Откриване от д-р Добринка Петрова, - проф. Нери Лауфер – лекция на тема „Нуждата от донорски яйцеклетки в световно измерение“, - доц. Румен Димитров/главен ембриолог на клиника New Life/ – ще поговори за донорската програма, законови уредби в България, ЕС и извън него. Ще се представят и решения на проблеми свързани с донорски яйцеклетки в България.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени