FACEBOOK

Депутат от ГЕРБ стреля с пушка по кучета в София

Георги Станков, който се прочу със скандалната си торта опитал да убие домашните животни, защото били шумни

След европачките върху тортата и купените евтино апартаменти в столицата от щерките му, депутатът от листата на ГЕРБ Хасково Георги Станков (познат като Семката) лъсна и в ново амплоа – като стрелец по домашни животни. На 14 май в 20.00 часа в столицата Станков направил опит да убие кучетата в съседния двор. Излязъл на балкона си, насочил пушка и произвел изстрел съвсем целенасочено по домашни четириноги в съседния двор, съобщава сайтът Хасково прес.

Не уцелил с първия път, но втори опит нямало, понеже видял стопанката на кучетата в двора. При изстрела, тя се развикала и Георги Станков се шмугнал вътре, разказва в поста си във Фейсбук Dani Lu, собственичката на кучетата.

„Четириногите са прибрани от улицата, ваксинирани, кастрирани, чипирани с лични средства“, разказва жената. „Бивши безстопанствени кучета, за които съм поела грижата (демек върша работата на държавата). Две от тях са инвалиди“. Кучетата живеели в апартамента на стопанката си. „Ако не бях в този момент на двора, със сигурност щеше да има жертви“, споделя тя.

Случката се е разиграла в двора на родителите й, които жената често посещавала. „Да, понякога лаят, но нищо фрапиращо“, отбелязва Dani Lu. Тя добавя, че дава тази информация за тези, които ще решат, че едва ли не, ако наоколо има лаещи кучета, е ОК да ги обстрелящ, щото виждаш ли те дразни.

През 2018 г. Станков се прочу с кичозната торта за 55-ия му рожден ден, украсена със златна глазура, депутатска снимка в златна рамка и 500-еврови пачки от захарно тесто.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени