FACEBOOK

Денков не може без батковците: Пеевски

"Защо са го пратили това момченце да си играе в тоя кабинет?”, заяви шефът на ПГ на ДПС Делян Пеевски по адрес на премиера Николай Денков. „То е немирно и не знае с играчките какво да прави", добави с ирония той. Така Пеевски коментира реакциите, последвали атаката му срещу премиера. Напомняме, че ден по-рано Пеевски за 2-ри път се самопредложи за министър-председател, защото настоящият не се справял.

"Денков, както виждате, не може сам да се защити. Той има нужда от батковците. Виждаме, че батковците му го пазят. Тези батковци от ПП - Кирил Петков, Асен Василев", каза шефът на ПГ на ДПС. “Той си отива след 3 месеца, тази тема е приключена”, обобщи Пеевски.И посочи, че все още има сняг и населени места без ток.

"Оценката за всеки политик и партиите я дават хората. На миналите избори хората дадоха своята оценка - ДПС е втората партия. Обединението ПП и другите взеха четвърто място. Мен ме интересува само тази оценка, тези хора (ПП) не ме интересуват", отговори той на острата реакция от Промяната в защита на Денков.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени