FACEBOOK

Две нови придобивки ще радват жителите на район Красна поляна

"Две нови придобивки ще радват жителите на район „Красна поляна“. Те ще могат да се разхождат и отдъхват в изцяло обновения парк „Св. Св. Петър и Павел“. Заедно с кмета Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova и кмета на района Иван Чакъров бяхме на място и се убедихме колко добре върви завършителният етап по ремонта.

Изградено е изцяло ново енергоспестяващо осветление със 100 стълба вместо старите 40 – абсолютно недостатъчни за пространство от близо 50 дка. Изключително важно е, че въпреки повечето осветление ще спестяваме разходи за ел. енергия с около 50%. Единственото, което предстои да бъде направено е да се демонтират старите стълбове и да се възстанови затревяването. Предвидени са и изводи за изграждане на видеонаблюдение.

А децата ще се забавляват и играят в красивата градинка с новоизградена детска площадка и алеи на бул.“Константин Величков“. Ремонтирани са алеите, поставени са нови пейки, кошчета, кашпи и перголи. Детската площадка е с ограда, в нея са разположени люлки и комбинирано съоръжение за игра.
 Благодаря на кмета Иван Чакъров за неговата инициативност и упоритост. Когато кметът си обича работата и се грижи за хората – кварталът става все по-добър за живеене, съобщи шефът на СОС Георги Георгиев.

 


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени