FACEBOOK

Да на ВМРО, не на Каракачанов и Джамбазки: Възраждане

"Изхвърлете Каракачанов и Джамбазки от ВМРО, които обслужват интересите на правителството на ГЕРБ, и няма да имаме проблем да разговаряме за общо бъдеще", заяви лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов.

Партията му взема 2,5% според неокончателните изборни резултати. Така за втори пореден мандат получава право на държавна субсидия.

В чужбина тя е 5-та политическа сила, похвали се Костадинов. Зад гранича бие "Изправи се! Мутри вън". Италия процентите за "Възраждане" били 15,8, в Норвегия - 10,5, в Ирландия - 12,8, а в Гърция - 13,9.

Затова Костадинов прави извод, че "Възраждане" вече била политическа сила №1 в патриотичния сектор. Той атакува водачите на ВМРО, че превърнали "патриот" в мръсна дума.

Трудно е да се сформира правителство, но не е невъзможно, коментира той ситуацията след 4 април. По думите му кошмарът на ГЕРБ били нови избори, които да се организират от администрацията на президента.

"Социолозите в България лъжат, очевидно става въпрос за данни, които не са верни. Или целенасочено нагласяват данните, или са малоумници. Едно изследване може да струва 65 000, 20 000 или 30 000. Очевидно става въпрос за манипулиране на вота", коментира председателят на "Възрадане" разминаването между прогнозни и реални резултати.

Снимка: БГНЕС


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени