FACEBOOK

Голям протест пред парламента идния четвъртък

Протест срещу работата на парламента и действията на политическите партии стягат граждани от цялата страна през следващата седмица. Събитието се организира от общественици във фейсбук, като провеждането му е предвидено за 28 януари - четвъртък с начален час 15:00 ч, съобщава Nbox.
"Времето на политиците Изтече! България влиза в София! Стига Страх! Лъжете, Грабите, Крадете - дойде време да платите сметката!", пишат организаторите на демонстрациите във фейсбук. Те подчертаха, че не желаят нито една политическа партия да се възползва от недоволството им и плакати на политически формации няма да се допускат. По думите им към демонстрациите в столицата ще се присъединят жители на Бургас, Варна, Добрич, Силистра, Видин, Враца, Русе, Белоградчик, Сливен, Пазарджик, Перник, Благоевград, Дупница, Самоков, Казанлък, Карлово, Калофер, Сандански, Тетевен, Плевен,Ловеч, Хасково, Петрич, Свищов, Шумен и Велико Търново.
До момента над 2000 души са проявили интерес към събитието или са декларирали, че ще участват в него. Сред организаторите са активни демонстранти срещу високите цени на горивата и увеличението на цената на винетните стикери през 2016 г.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени