FACEBOOK

В НС ми правят народен съд: Бойко

„Викат ме в НС, за да правят народен съд”, заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Коментарът му е в отговор на журналистически въпрос дали ще се яви в парламента на 21 април. В петък депутатите го задължиха да им представи доклад за подготовката на плана на заседанието в сряда.

"Защо да се явя, като те са ми гласували оставката. По тяхното решение аз вече съм гражданин", подчерта той.

"Моят страх е, че те няма да направят правителство. На тях им трябва служебно правителство на Радев", обяви още лидерът на ГЕРБ. По думите му "вече за всеки стана ясно, че ГЕРБ и ДПС нямат и няма да имат нищо общо".

"И че целият летен преврат, започващ с Росенец от Христо Иванов, е добре координирано общо действие на Да, Българи" с ДПС", каза Борисов.

"Спрете да спекулирате, че няма план за възстановяване – той е правен от над 200 човека, 38 работни сесии с ЕК. На практика не е възможно да се чете в парламента, на практика трябва да им го чета до края на юли", каза Борисов.

"Умолявам колегите най-отговорно – приемете го, той е добре направен. Отхвърлете го, като не ви харесва – дайте си вашия план, но спрете да спекулирате, че няма план", повтори той.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени