FACEBOOK

Всеки сам си преценя: Денков

"Когато на някой му поискат имунитета, трябва той да реши ще го даде ли или не”, заяви пред журналисти в НС кандидатът за премиер на ПП/ДБ Николай Денков в коментар за казуса около Бойко Борисов.

„Ако на мен ми го поискат, аз ще си го дам, без да се замисля. Оттам нататък трябва да се внимава да не се използва прокуратурата като бухалка. Това, което виждаме, е едно активизиране на прокуратурата и то за няколко дни свърши повече работа отколкото за последната 1-2 години”, посочи той.

По темата за разговорите за правителство Денков заяви, че “има размразяване”. "В кабинета, предложен с втория мандат няма да има партийни фигури от ГЕРБ, но е възможно да има експерти, предложени от партията. Разговорите продължават ”, каза той.

"Освен, че не трябва да има партийни лица, трябва да има и хора, които да си свършат работата. Не е толкова лесно да се намери министър на финансите, който да може да свърши работа при тези трудни обстоятелства", посочи Денков в отговор на въпрос дали обаче са ПП/ДБ са склонни Асен Василев да не бъде шеф на МФ.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени