FACEBOOK

Веганите освирепяха - пак ще леят кръв в София

Вегани и вегетарианци пак ще шокират столицата с кървави зрелища. Те ще се съберат отново в неделя в София на символично шествие към бул. Витоша, където отново ще "готвят".

И този път противниците на месото ще плашат останалите с ужасяващи зрелища. Ето какво пише организаторът на събитието във "Фейсбук" Никола Донев:

Статуквото приема смъртта, експлоатацията и поробването на животните. НИЕ НЕ Я ПРИЕМАМЕ! На 24 Юли от 18,30 (неделя) в София, на площад "Народно събрание" тръгваме на символично шествие в посока по пешеходната част на булевард Витоша, където ще се съберем масово от цялата страна да протестираме срещу робството и убийставата на всички животни. Обществото трябва да чуе нашите искания и да се замисли. А те са прости.

Спрете да купувате трупове и животинска кърма, спрете да плащате на убийци да убиват невинни животни. Кажете не на робството, бойкотирайте всеки животински продукт. Това е начинът да спрем робството, мъченията, експлоатацията!

Протестираме за да защитим фундаментални права като право на живот и свобода. Убийствата трябва да спрат и животните трябва да бъдат освободени!

В 18,30 тръгваме от площад народно събрание(около паметника на цар освободител) по марштут: бул. Цар Освободител в посока Дякон Игнатий по улица ген. Йосиф В. Гурко, продължаваме по Алабин, наляво по бул. Витоша с крайна точка бул. Витоша 67 където ще пристигнем до 19:30. Някъде наоколо там ще започнем да пакетираме и готвим хора с гарнитура, вероятно това ще се случи след номер 60-и по Витоша до номер 67.

По време на цялото мероприятие всички ще са като кървав легион от хора, по лицата, по ръцете, по краката и дрехите. Така все едно излизаме от кланница. Приготвили сме 40 литра кръв и смятаме да използваме всичко до последната капка. Ще се лее кръв!", заканват се веганите.

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени