FACEBOOK

Вадим кандидата си за София до дни: Шефът на СОС Георгиев

ГЕРБ-СДС се регистрира в Общинската избирателна комисия-София за участие на местните избори, но отново не обяви кандидата си за кмет на столицата, съобщи БТА. Пред медиите шефът на СОС Георги Георгиев призова за търпение и добави, че номинираният ще се разбере в рамките на няколко дни. В петък лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посочи, че ще каже кандидата когато приключи ретроградният Меркурий, който бе до 15 септември, а после от Албена отговорът му вече бе: "Когато си поискам".

Георгиев, който е сред спряганите имена за кандидат-кмет, обяви кои ще се борят за районни кметове. От ГЕРБ издигат отново Младен Младенов за кмет на Връбница, Иван Божилов за Илинден, Ивайло Цеков за Искър. Тодор Кръстев е номинацията за Сердика, Рангел Марков за Банкя, Милко Младенов за Люлин, Савина Савова  за Възраждане, Иван Чакъров Красна поляна, Даниела Райчева Нови Искър, Димитър Димов за Надежда.

Сред новите лица са арх. Румен Русев - Красно село и депутатът от ГЕРБ Евгения Александрова, която ще бъде кандидат-кмет на Панчарево. Директорът на 119-о училище и настоящ общински съветник Диян Стаматов е кандидат за Изгрев. Борислав Тодоров е кандидатът за кмет на Овча купел. певицата и също общински съветник Йоанна Драгнева Оборище, Борис Петров за Кремиковци, фармацевтът Анжелина Тотева за Лозенец, Юлиян Пейчев - за район Младост, Кристиян Маджуров - Студентски град, Румен Русев - Красно село, фармацевтът Борислав Борисов - Слатина.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени