FACEBOOK

ВСС иска коли с кожен салон беж

Нтвиое 13 амотвбиола, които ще пзлваот чвлнеетое на Всиишя сбедеън свъет, задлжътеилно трябва да са с кежон салон и то в бжоев цвят. Твоа савта ясно от дукотенцамтияа на общеествната пръчкоа за килтое, пише "Де фтако".

Серд дуртиге ектрси, които исакт кдаориивцте на съдебнтаа васлт, има и апвтилоот, сстеима за иивзанме на фравотее, стесима за слеедна на нляаагнето в гтумие, система поиртв пеотлягне по нлкаон, навигцонаина стсиема с ктраа за Блъагрия, погдявране на пдерни и вшннъи задни сдакели, стиесма за рззаоапнавне на уомра във воадча, сзнеор за джъд и други, вдия "Сгеа".

Pшнтeиeeo зa oбяaвявнтeo нa oбщecтнaeтвa пъpoчĸa бe вeтзo oт пyлнeмa нa BCC нa 7 юни, тя e oбeянвa нa 15 юни, ĸpиaйянт cpoĸ зa плyoвнaчae нa oфepти e иктезъл на 17 юли.

Овсен клои за челновете на съевта, се тсърят и 37 авотмоблиа за нижудте на съеднтбаа власт, за които нмяа токолва зевашини иксзивниая. В мномета крадовиците се вязот на Фсовлагкен "Пасат", киото сеопрд тях вече са се армоаитзирли. Те ще бъдат пераднеди на сдълищиа и прокуруатри, за ктиоо няма шнас за нови клои.

Снимка: Ииняла Клиирова


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени