FACEBOOK

България ще връща €55 млн. на европейския бюджет заради митниците ни

"Хайде, честито на всички българи!

55 млн. евро България ще връща на европейския бюджет заради митниците ни. ОЛАФ заяви това в официален доклад за митниците, които не отговарят на стандартите. Новият финансов министър обяви този факт. Но и още много мръсни тайни ще излязат в отговор на въпроса КЪДЕ СА ПАРИТЕ?
Подвизите на ГЕРБ излизат като скелети от гардеробите в Министерството на финансите. Ето го само върхът на айсберга:

Само 2,2 млрд. лв. (едва 55 %) от над 4 млрд. лв. от ревизионни актове са събрани в хазната.
Фирми са оставяни системно да теглят касовите си наличности и да плащат в брой.

Само 66,5 % от ревизионните актове са потвърдени изцяло или частично, следователно останалите са доказан инструмент за рекет над бизнеса. Или космическа некомпетентност на „калинки“ в НАП.
Върховният административен съд потвърди неправомерно бездействие на НАП по защитата на личните данни на гражданите. Изтекоха данните на над 5 млн. българи. Новият министър смени ръководството на НАП.

Следим отблизо заявката, че държавните дружества, харчили приоритетно родни и европейски пари, ще бъдат проверени. Тук спадат и „черните каси“ на властта досега, въпреки че имената им не бяха споменати на брифинга на новия финансов министър днес – Държавната консолидационна компания, Монтажи, Държавното предприятие за управление на язовирите, мастодонта държавен ВиК-холдинг и още десетки", заяви лидерът на ИМВ Мая Манолова.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени