FACEBOOK

България би Македония след грозни обиди, освирквания и бутаница в Скопие

Грозните освирквания и долните псувни и обиди,които не е уместно да цитираме, скандирани върху българския химн преди старта на мача на националите ни в Скопие показаха на родните политици истинското лице на комшиите, които лицемерно мнозинството в последния парламент пробутва да влязат в Европейския съюз. Най-"милото", което викаха комплексираните домакини беше "Бугари - татари".

Футболната среща беше част от груповата фаза на Лигата на нациите на УЕФА. В миналия мач се наложихме над скромния тим на Гибралтар с 5 на 1.

Поведохме в началото на второто полувреме (50-ата минута) с гол на звездата на националния ни отбор Кирил Десподов, който остана и единствен в срещата.

След некрасив и досаден низ от ситуации, в 85-ата и 86-ата минута македонските национали започнаха меле с провокации и бутане на нашите, включително с участието на капитана на отбора Барди, което е истински срам, невиждан във футболна Европа през 21-и век.

Съдията даде незнайно защо не червен, а жълт картон на "героя", но изненадващо и на нашия Ради Кирилов, който беше жертва на нелепата атака. След това арбитирът се направи на невидял нарушение на капитана Барди - авантаж, но в полза на македонците, а даде и ненужно 5-минутно продължение, което и не спази. Заради логичната му реакция по тези поводи, новият ни национален треньор Кръстаич беше също наказан с жълт картон.

Така цялата рамка на мача стана срамна - кръгова композиция на грозотата от началото до края, та и обидните скандирания "увенчаха" това.

Победата е първа при гостуване на България от 22 мача - 4 години.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени