FACEBOOK

Българите ще платят страховити цени: Борисов

“Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора”, заяви от Бургас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. “България не е застрашена от енергийна криза, а от Киро и Асен. Всички ще платим, че докарахме промяната”, посочи той.

„ГЕРБ е направил най-добрата газова инфраструктура на Балканите. Нас ни няма от година и кусур, я да видим колко е построено от гръцката връзка при нас и колко при тях”, каза Борисов.

“На 31 декември трябваше да е готова гръцката газова връзка. Сега от 22 държави, които търгуват с Русия, газът е спрян само на България. Българите ще платят страховити цени”, предрече Борисов.

“Сега какво ще направят – посредници чакат богатите българи да платят скъпия газ. Връщат посредниците и ще крадат около 100 – 150 млн. на месец. Бизнесът ще фалира. Всички хотели на газ ще фалират, детски градини, училища. Всички ще платим, че докарахме промяната. Обраха ви, докато говорят за кюлчета и чекмеджета, като балъци ви обраха”, заключи Борисов.

Според него, Корнелия Нинова прави най-добрата политика. "Тя действа най-правилно. Партията е такава, че не може да се направи на ястреб, но нейните политики - военната промишленост работи на макс", допълни той.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени