FACEBOOK

Бронзовата къща била завършена – този калищак ли!

Бронзовата къща не спази последния последен срок за завършването си, поставен от премиера – 25 юни, не спази и най-последният от последните – 27 юни, който си измисли общината. И седмица по-късно, както виждате, тя далеч не е готова.

Даже обратно – гнусен калищак ни е лепнат в самото псърце на София и на България – нейния централен площад заради най-меко казано спорния проект на човек, роден в дълбоката българска провинция, който се представя за австриец. И признава, че цялата му идея е била да се подиграе с властта и нацията, със своята родина.

Продължаваме да инвестираме пари в това нещо, което в. Сега сполучливо определи като „пържен въздух”. Понеже според решението на Столичния общински съвет, това нещо щеше да бъде използвано за концертна зала – къде е, питаме ние, без да чакаме отговор.

Нито пък ще дочакаме документите, до които главният архитект на София отказа достъп, които със сигурност уличават разни хора, че са пуснали тази обида за града и държавата не просто на ръба, а май и отвъд ръба на закона. Честито!


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени