FACEBOOK

Борисов: Няма да подам оставка дори ако ГЕРБ изгуби евровота

Не. Така отговори премиерът Бойко Борисов на въпрос на водещия на Панорама по БНТ ще хвърли ли кърпата, ако ГЕРБ изгуби евровота.

"Просто от другата страна няма нищо", аргументира се той.

Аз съм се родил в тая къща в Банкя, там ще умра. Няма да ме видите в друго жилище и след като изляза от политиката. На президентските вили правят ремонти, аз в резиденцията не съм позволил за 1 лев ремонт да направят.

Това заяви още премиерът Борисов в предаването на БНТ "Панорама".

"Направил си къща с асансьор. Тези преди нас са имали цели сгради с асансьори - тези, които са приватизирали. За един апартамент с асансьор или за една къща в Сандански, на фона на това, което са приватизирали", изтъкна Борисов.

Каквото съм изградил, другите не могат само да го боядисат, изтъкна премиерът. И се зарече: "Много брутално ще действам."

Аз Цветанов си го обичам като дете. Като министър си заложи главата срещу военното крило на "Хизбулла", и за "Наглите". От символ, от човек, който имаше изключителен авторитет в партията, след това нещо (апартамента) заличи всичко добро, което е направил. Има ден за прошка - 26 май.

По влизането във фалцет по време но интервюто в Панорама си пролича, че премиерът е разтърсен и изнервен,коментираха изявата му политически анализатори и психолози. Те обърнаха внимание и на очаквания ремонт на ГЕРБ и кабинета не преди,а след евроизборите,което според тях е нелогично.

"Ще си изкарам мандата,после ще дам път на младите", зарече се Бойко Борисов.


Снимка АП/БТА


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени