FACEBOOK

Боен, скейт и моторен фест до неделя в Княжевската градина


Extreme Fest 2017 - единственият фестивал за екстремни спортове, който се провежда в самия център на столицата ще вземе акъла на феновете този уикенд. Инициативата, част от проекта София: европейска столица на спорта 2018, ще се проведе в Княжевската градина, по-известна като градината на Паметника на съветската армия на 23 и 24 септември.

На мястото, откъдето преди 30 години тръгна скейт манията у нас ще се съберат най-добрите атлети в над 20 дисциплини и ще ни изкарат извън пределите на човешките способности.

Преди това днес на същото място има Фестивал на бойните изкуства от 16 часа, а утре ще има демонстрации по художествена гимнастика, скачане на батут, акробатика, фехтовка с възстановка на рицарски боеве. От петък стартира турнир по баскетбол 3 на 3.

В неделя пък ще има и Моторспорт шоу. На специално обезопасено трасе на ул. Ген. Гурко, точно пред стадион Васил Левски ще има шампионски битки. Тази година „екстремистите“ са подготвили и Art Bazaar, където могат да се разгледаме и да се купят автентични ръчно правени произведения от различни автори и ателиета.

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени