FACEBOOK

Боби Михайлов с натиск на БФС из цяла България

„В дните преди конгреса сегашната футболна власт опитва да оказва натиск”, заяви Стилиян Петров, на брифинг на екипа на Димитър Бербатов. Повод за свикване на срещата с журналисти бе тревога дали събранието в зала 1 на НДК ще протече честно и прозрачно по отношение на избора.

„Кметът на Симитли Апостол Апостолов и шефът на ОС на БФС в Монтана Радой Христов бяха огласени от като хора, агитирали за Борислав Михайлов за извънредния конгрес на съюза”, посочи той. Петров определи действията им като "агитация в кавички".

По думите му делегати, излъчени от клубове, които имали отявлена опозиционерска позиция, нямало да получат достъп до събранието. БФС неправомерно опитвал да се намеси и да ги спре със сигнали към прокуратурата, че са назаконно излъчени от клубовете. По този начин влизал в ролята на страна в процес, в който не би трябвало да се меси.

Още около 15 клуба само в понеделник се обадилил на Бербатов и екипа му с апел да им бъде оказана помощ, за да присъстват. Те не получавали делегатските си карти, не знаели къде в София е хотелът и т.н. Регионалните шефове на БФС не им вдигали при обаждания.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени