FACEBOOK

Блокада на центъра на София от 1 до 7 май

Движението в централната градска част и паркирането ще бъдат силно ограничени и затруднени в периода от 1 до 7 май в зоната от Ректората до Ларгото, предаде Канал 3.

Първата реорганизация влиза в сила още тази вечер в 19 часа заради предстоящото събитие на БСП, обяви столичният кмет Йорданка Фандъкова във връзка с утрешния ден на труда, предстоящото посещение на папа Франциск и парада за Гергьовден.

"По случай 1 май още от тази вечер, в 19 ч. до следобеда утре ще бъдат затворени паркингите на пл. "Александър Невски“, пл. "Александър I“ ,на ул. "Оборище” между ул. "Г.С. Раковски” и бул. „Васил Левски” и на моста пред националния стадион "Васил Левски“, заяви Фандъкова и добави, че при необходимост, в часовете от 11 до 14 ч. на 1 май ще се затваря движението по ул. "Леге“ между ул. "Съборна“ и бул. "Цар Освободител“, по бул. "Княз Ал. Дондуков“ от ул. "Веслец“ до бул. "Кн. Мария Луиза“.


"Във връзка с посещението на папа Франциск и парада на Гергьовден, от вечерта на 2 май до сутринта на 7 май, ще има ограничения около "Ал. Невски“ и зоната около Ларгото. Бул. "Цар освободител“ между "Г.С. Раковски“ и Ларгото ще бъде затворен за движение през цялото време. По време на парада, на 6 май, бул. "Цар Освободител“ ще бъде затворен в участъка от Ректората до "Дондуков“, уточни още тя.

Промените ще засегнат и нощния градски транспорт, който в периода от 3 до 6 май ще се движи по нов маршрут.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени