FACEBOOK

Бетонираха плажа Робинзон

Плажът "Робинзон" пред хотелския комплекс "Падарайз бийч" е бетониран. Затова алармираха летовници пред изданието "Скандал". Снимките на плажната ивица са на Ева Петкова.

Хотелът е собственост на Венелин Ташев, който го е закупил преди няколко години от Дарина Павлова. Комплексът е изцяло обновен и превърнат в категория от пет звезди. "Парадайс бийч" е един от морските имоти на бившата "Мултигруп" край морето и гордост на убития Илия Павлов.

Всъщност луксозният комплекс е открит само година преди разстрела на шефа на "Мултигруп" през 2003 г. Тогава бляскаво парти ознаменува откриването на "Парадайз бийч", на което небрежно облечен в хавайска риза и с пура в ръка се появява и самият Павлов. След смъртта му комплексът остава в активите на холдинга, но постепенно губи блясъка си

Предприемачът Венелин Ташев е собственик на още два хотела. Това са комплексите "Мариета Палас", който се намира в центъра на Несебър, както и "Котва" на входа на "Слънчев бряг". Хотелиерът държи и ресторант на входа на новия град в Несебър. Той е общински съветник в Несебър.

Венелин Ташев живее втори живот. След като през 1997 г. беше прострелян, той прекара доста време в реанимация, но лекарите го спасиха. Покушението остана неразкрито. То беше щрих от войната за преразпределяне на зоните на влияние в най-големия туристически обект у нас, а именно курорта "Слънчев бряг".


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени