FACEBOOK

Без сериозни изборни нарушения: Рашков

„Няма никакви сериозни поводи да мислим, че някой се старае за злоупотреби с машини и с машинното гласуване”, заяви пред журналисти шефът на МВР Бойко Рашков, след като упражни правото си на глас.

Пред медиите той докладва, че има отчетени отделни случаи да опити да се купуват гласове. А като пример той посочи отново област Хасксово, където действащ кмет "размахвал пръст на полицейски началник" заради опит на органите на реда да противодействат на купуване на гласове в близост до изборната секция.

Иначе Рашков спомена и интересен случай с намек за куриозност, че член на секция е влязъл през нощта и се е опитал да използва помещението "не за каквото трябва". Наложило се е намесата на органите. Няма подозрения за нещо по-сериозно, а намекът, който направи Рашков, беше по-скоро за комична ситуация. "Нормално, но не е редно...", каза вътрешният министър.

"Всички български граждани чувстват какви са проблемите в страната и колкото повече гласуват, толкова по-добро бъдеще ще имаме", каза още министърът.

Снимка: БГНЕС


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени