FACEBOOK

БСП гласува с дявола: Петков към Нинова

„Много добре знаете, че в тази сграда някой каза „ще гласувам с ДПС и с ГЕРБ, и дори с дявола, ако това ще ми донесе още 15 депутати”, с тези думи Кирил Петков от Продължаваме Промяната (ПП) се обърна към соцлидера Корнелия Нинова.

Той заяви, че в Левицата има „хора със съвест“, които са гарантирали, че предложението за връщането на хартиената бюлетина няма да мине, защото тя е лесно манипулируема.

„Знаем, че и в момента има такива във вашата ПГ, но вие заглушавате гласа им да не могат да се противопоставят срещу тази кражба на вота на българските граждани“, каза още той.

Нинова отговори, че "с процедури и лъжи политика не се прави". Тя смята, че има очевиден интерес към БСП от кръгове и партии. "6 г. някой се опитва да ми овладее партията отвътре и отвън, много по-опасни хора и вляво, и вдясно тук са го правили. Аматьори сте, недейте и вие", каза Нинова.

Асен Василев отговори, че вътрешните процеси в левицата не интересуват ПП. "Г-жо Нинова вземате главата на всеки, който изрази лично мнение в БСП", уточни той.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени