FACEBOOK

Артисти и зрители с автобус на необикновена обиколка на София

Артистичният екип на "Премълчаното разказано-пътуваща сцена" с една необикновена акция.

На 16 и 17 октомври от 19:30 ч. от площада Александър Невски ще отпътува "Double Decker Bus" с бранд "TOURFORMANCE". Това е театралната пътуваща акция във формат СИМУЛАЦИЯ, на популярната за всяка европейска столица, автобусна туристическа обиколка с наименованието "Градът HOTSPOTS TOURFORMANCE".

По време на артистичната акция актьорите ще пътуват с публиката. Ще слизат от автобуса и ще се разхождат заедно из града. Ще посетят градската библиотека, ще отидат на църква. Ще сравнят София с големите европейски столици (Париж, Рим, Лондон). Ще потърсят заедно кой е мостът на влюбените в София, емблематичната статуя за града, любимият пазар. На седалката в автобуса ще има книга, която пътници и актьори ще зачетат заедно. Възможно е по време на обиколката да бъдат чути изстрели, които не бива да са повод за страх, а причина за повече неочаквани цветове!

Акцията е част от проекта "Премълчаното разказано-пътуваща сцена" на Нов български университет, включен в програмата на Пловдив 2019.

Градът HOTSPOTS TOURFORMANCE" е пътуване с автобус с продължителност два часа и вход свободен. Желаещите е необходимо да се регистрират предварително на е-майл: untoldtold2019@gmail.com или в страницата на проекта във фейсбук: @untoldtold2019.

Необходимо е всички участници да са облечени с удобни за пътуване дрехи, обувки за дълго ходене и бягане.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени