FACEBOOK

2024 г. завършва 30-г. цикъл, за кого - какво носи по зодии: Василиса Володина

Най-известната и най-познаващата руска астроложка Василиса Володина публикува прогнозата си за новата година, за която тя отдавна каза - още преди 3 г., че ще бъде водораздел между време на объркване и време на омиротворяване за планетата и за всички ни. Ще рече - по-добра.


2024 г. също така ще бъде година на промени, както предишните поне 5. Големите изменения ще завършат важен исторически етап, който започна преди 30 г., твърди топастрологът на Русия.


Това е време да защитим и да отстояваме интересите си, да се борим за позициите си. Новото е неизбежно, всеки ще промени своето съзнание.


Трябва да се концентрира и да търси опората именно в себе си, а не във външния свят.


Това значи по-често да слушаме своята интуиция, която повече от всякога ще подсказва кое е най-добро за нас. Всеки ще го разбере и по знака си в Зодиака. Ето как:


Овните следва да се захванат с търсене на единомишленици. Кръгът им се увеличава, а през пролетта се появяват нови цели и възможности.


Телците ще усетят прираст, шанс да понатрупат капитал, но ще трябва яко да поработят.


Близнаците ще получат нов мироглед. Коренно ще изменят своя живот. Да се хващат с нови проекти.


Раците влизат в сложен период, но могат леко да се справят с решението на всеки изникнал проблем. Много да внимават есента.


Лъвовете ще усетят, че ситуацията в личния живот силно се мени. Както и тяхното обкръжение. Да бъдат по-внимателни с най-близките си.


Девите ги очаква пробив в кариерата, шанс да получат нова длъжност и да си увеличат дохода.


Везните може да имат криза в отношенията, да бъдат изправени пред неочаквани промени. Гледайте да се занимаете с тях в по-благоприятните за вас сезони - пролет и есен.


Скорпионите решават жилищен въпрос. Смело да се пренасят, да купуват недвижимости, да ремонтират.


Стрелците откриват нови възможности и хоризонти, а също и проекти. Ако се заемат истински, очаква ги сериозно повишаване на доходите.


Козирогите са пълни с енергия, но трябва да носят отговорността за действията си. Учете се да заработвате повече.


Водолеи, тежестта ви в очите на околните нараства, уважават ви повече. Предстои да преживеете сериозни изменения. Нова работа и нови проекти и попълнение в семейството са твърде възможни.


Рибите да очакват новата година достатъчно спокойно. Да действат по план.Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени